Kako kupiti?

Roman Simptomi možete poručiti klikom na dugme Add to cart. Biće Vam isporučen na kućnu adresu u roku od 5 do 7 radnih dana, uz doplatu za troškove dostave (250,00 din). Dostupan je za naručivanje u Srbiji, kao i svim republikama bivše SFRJ.
Roman Simptomi objavljen je 2021 godine u izdanju Partizanske knjige. Jedan je od 17 romana koji su se našli u užem izboru za dodelu NIN-ove  nagrade za 2021 godinu.

Prodajna mesta

Sve informacije o prodaji knjige Simptomi možete dobiti ukoliko me kontaktirate na sajtu, preko društvenih mreža ili na email adresu izdavača partizanskaprodaja@gmail.com.

Knjigu Simptomi i ostale knjige izdavača Partizanska knjiga možete pronaći u sledećim knjižarama:

  • Beopolis, Zepter, Plato, Makart, Magistrala, Plavi krug – Beograd
  • Bulevar Books, Solaris, Most – Novi Sad
  • Prodajnim mestima Vulkan i Delfi
  • E-izdanja: Novinarnica

milica sniva

Milica Sniva i Simptomi na sajmu knjiga 2021

Sajam knjiga 2021

Na beogradskom sajmu od 17.12 do 26.12. pod sloganom “Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu”, u hali 2, održan je sajam knjiga. 

Na sajmu je svoje mesto imala i izdavačka kuća Partizanska knjiga, na čijem štandu su čitaoci mogli da se upoznaju sa Milicom Snivom i njenim prvencem, romanom “Simptomi”.

Složićete se da svi imamo simptome. Uglavnom su to osećaji patnje i bola, usamljenosti i izgubljenosti u vremenu i društvu.

Ima ih i ova priča, ali ih glavna junakinja stoički podnosi i samo ženama svojstvenom intuicijom i hrabrošću, pretvara i kanališe u pobednički niz. Sanjajući. Simptomi više nisu tako izraženi i bezizlazni. Tuga apstinira, sreća nadire.